Tři družstva velkomeziříčského sportovního klubu odehrála v sobotu 24. června 2017 2. kolo v integrované bocci v Nové Pace. Do soutěže se zapojila družstva HSC VM ve složení František, Petr a Vojta Malcovi, družstvo Stacionář Zdislava ve složení Jindřiška, Alois a Zbyněk Slámovi se spoluhráčkou Kateřinou Zdražilovou a Janou Píbilovou a družstvo Velmez-Autocolor ve složení Bohumír Dvořák, Jaroslav Polívka, Milan Bartůněk, Pavel Chovanec a Jiří Charvát st.

Nejlépe si v celodenním zápolení vedlo družstvo HSC VM, která bez jediné porážky po zásluze obsadilo 1. místo. Družstvo Velmez-Autocolor obsadilo 8. místo a Stacionář Zdislava 9. místo.

V celkovém hodnocení ročníku 2017 celorepublikové soutěže, do které bylo přihlášeno 6 družstev extraligy, 16 družstev 1. ligy a 6 družstev 2. ligy se velkomeziříčští umístili následovně, Stacionář Zdislava 8. místo, Velmez-Autocolor 7. místo a celkové vítězství 1. ligy a putovní pohár získalo družstvo HSC VM, které zároveň postoupilo do extraligy, kde hraje 6 nejlepších týmů této soutěže.

Sportovní klub děkuje všem, kteří náš sportovní klub v roce 2017 finančně, či materiálně podporují a mediálnímu partnerovi internetové noviny ,,Noviny VM.cz“ a týdeníku Velkomeziříčsko.

   
© HSCVM