V sobotu 30. září 2017 proběhly za krásného slunečného počasí na atletickém stadionu Baník ve Stříbře poslední letošní atletické závody ČFSH. Z velkomeziříčského Handicap Sport Clubu se těchto závodů zúčastnili tři atleti v technických disciplínách Pavel Chovanec, Bohumír Dvořák a Jaroslav Polívka.

Sportovci vstoupili do soutěže disciplínou v hodu diskem, poté hod oštěpem a na závěr soutěží ve vrhu koulí a ve všech disciplínách předvedli sportovci skvělé výkony.

Nestárnoucí Bohumír Dvořák si na každých atletických závodech vybojuje stupně vítězů a ve Stříbře vybojoval 1. místo v hodu diskem a 2. místo ve vrhu koulí. Jarda Polívka předvedl skvělé výkony, ale jeho třída postižení a přepočty bohužel na stupně vítězů nestačily. Pavel Chovanec se atletických závodů zúčastnil podruhé v jeho krátké sportovní kariéře a všechny překvapil. Velké zlepšení předvedl jak v hodu diskem i oštěpem, kde obsadil 3. místa. Závěrečnou disciplínu vrh koulí zvládl nejlépe a výkon 6,74 m asi vyrazil dech i jemu. Tento výkon ho posunul na 1. místo.

Dvě první místa a celkově 5. medailí bylo skvělou tečkou za atletickou sezónou 2017.

Sportovní klub děkuje všem sponzorům městu Velké Meziříčí a Kraji Vysočina, kteří náš sportovní klub v roce 2017 finančně podpořili. Mediálním partnerem je týdeníku Velkomeziříčsko, internetové Noviny.cz a Medřičské listy.

   
© HSCVM